Μυστικά για να διαρκεί περισσότερο το άρωμά σου!

Το άρωμα αποτυπώνει στοιχεία του χαρακτήρα μας! Έχει τη μαγική δύναμη να μας φτιάχνει τη διάθεση και να τονώνει την αυτοπεποίθησή μας! Ποιος δεν θα ήθελε το άρωμά του να διαρκεί όλη μέρα; Ακολούθησε τα παρακάτω tips για να το πετύχεις:
1. Χρησιμοποίησε προϊόντα περιποίησης του αρώματός σου. Για αρχή, ξεκίνα με ένα απολαυστικό ντουζ, χρησιμοποιώντας το shower gel του αρώματός σου. Προετοίμασε την επιδερμίδα σου να δεχθεί την απόλυτη φροντίδα! Ένα ενυδατωμένο δέρμα συμβάλλει θετικά στο να διαρκέσει περισσότερο το άρωμά σου. Αυτό θα το πετύχεις με την body lotion ή το body butter του αρώματός σου. 2. Αρωμάτισε τα σωστά σημεία. Αρωματίζοντας συγκεκριμένα σημεία του σώματός σου, όπου η κυκλοφορία του αίματος είναι αυξημένη, έχεις ως αποτέλεσμα τη μέγιστη διάρκεια του αρώματός σου. Τα σημεία αυτά είναι:
    • Εσωτερικά των καρπών
    • Στην κλείδωση του αγκώνα
    • Αριστερά και δεξιά στο λαιμό
    • Πίσω από τα γόνατα
3. Μην το τρίβεις! Η λάθος κίνηση! Τρίβοντας τους καρπούς σου, ερεθίζεις το δέρμα και καταστρέφεις την ικανότητά του να αιχμαλωτίσει το άρωμα. Η τριβή διασπά τα μόρια του αρώματος, μειώνοντας την μυρωδιά του και συνεπώς τη διάρκειά του. Επιτρεπτές είναι μόνο οι απαλές, ταμποναριστές κινήσεις μεταξύ των καρπών. 4. Αρωμάτισε τα μαλλιά σου. Τα μαλλιά συγκρατούν εύκολα τις μυρωδιές, ευχάριστες ή δυσάρεστες. Επομένως, αρωματίζοντας τα μαλλιά σου, θα μυρίζεις πιο όμορφα και για περισσότερη ώρα. Προσοχή όμως: όχι με το άρωμά σου, διότι περιέχει αλκοόλ, το οποίο ξηραίνει και αποδυναμώνει την τρίχα. Η λύση; Χρησιμοποίησε το hair mist του αρώματός σου, ένα προϊόν με ειδική μη λιπαρή σύνθεση, που παράλληλα περιποιείται την τρίχα. 5. Ανανέωνέ το! Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανανέωνε το άρωμά σου με το body mist. Αυξάνει την ένταση και τη διάρκεια του αρώματός σου, ενώ δροσίζει και ενυδατώνει την επιδερμίδα. 6. Αποθήκευσε το σωστά! Σημαντικός είναι και ο σωστός τρόπος αποθήκευσης του αρώματος. Η θερμότητα, το φως και η υγρασία θα μειώσουν την απόδοση του. Μην το αποθηκεύεις στο μπάνιο ή σε άλλα υγρά και ζεστά μέρη. Το κατάλληλο μέρος είναι είτε στο υπνοδωμάτιο, είτε σε άλλο σημείο του σπιτιού, όπου η θερμοκρασία είναι σταθερή.